Личната изповед на президента Петър Стоянов в „Извън играта“ по БНТ 1
Секция: КУЛТУРА
12 Май 2022 19:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Личната изповед на президента Петър Стоянов в „Извън играта“ по БНТ 1

/КРОСС/ На 14 май (събота) в „Извън играта" по БНТ 1 от 16:30 ч. гостува президентът Петър Стоянов. Той е първият български политик, който подчинява изцяло предизборната си кампания и целия си мандат на идеята за членство на България в НАТО и Европейския съюз.

Тази година Петър Стоянов отбелязва 25 години от влизането си в президентството и личната си 70-годишнина. Пред водещата Люба Пашова той ще разкаже истории за важните моменти в кариерата и живота си. За решаването на голямата политическа криза на 4 февруари 1997 г., за влизането на България в НАТО, за въвеждането на валутния борд и какво остана извън камерите от посещението на Бил Клинтън в България.

Петър Стоянов ще сподели емоционално кой е най-трудният момент, когато най-силно са се борили човека и президента у него.

В студиото на „Извън играта" ще има неочаквана изненада за президента Стоянов чак от Маями. В телефонен разговор ще се включи Христо Стоичков. Камата е изпратил и специален подарък, който президентът ще отвори в студиото. Със специално участие в ефира на БНТ 1 ще се включат и Стефан Цанев и Кин Стоянов