Рокли на Мерилин Монро, магическата пръчка на Волдемор, и още 1400 предмета от историята на Холивуд на търг
Секция: Шоубизнес
13 Май 2022 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рокли на Мерилин Монро, магическата пръчка на Волдемор, и още 1400 предмета от историята на Холивуд на търг

/КРОСС/ Няколко рокли, носени от Мерилин Монро за "Джентълмените предпочитат блондинки" и "Няма друг бизнес като шоубизнеса", ще бъдат обявени на търг през лятото, заедно с още 1400 други легендарни предмета от историята на Холивуд, съобщи Асошиейтед прес. 

През три дни през юли "Търнър Класик Мувис" и "Джулиънс окшънс" ще се обединят, за да обявят на търг щита на Капитан Америка от "Капитан Америка: Първият отмъстител", костюм "Живанши", носен от Одри Хепбърн като Холи Голайтли в "Закуска в Тифани", както и портфейлът на Джулс Уинфийлд  от "Криминале".

Един от шестте оригинални шлема на шурмоваците от "Междузвездни войни: Нова надежда" също ще бъде сред предложенията на търга. 

Реквизити от филмите за Хари Потър, като метлата "Нимбус 2001" на Драко Малфой и магическата пръчка на Волдемор, както и чукът, използван от Крис Хемсуърт в "Тор: Тъмният свят" са част от предметите, за които ценителите ще наддават. 

Яхтата, някога собственост на индустриалеца Пол Гети, и използвана във външните сцени на филма "Приятелят Джоуи", с участието на Франк Синатра, Рита Хейуърт и Ким Новак, също ще бъде предложена на търга. 

Аукционът ще се проведе от 15 до 17 юли в "Джулиънс окшънс", Бевърли Хил