Нови компактни специални модели от Mercedes-AMG
Секция: Автомобили
13 Май 2022 15:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови компактни специални модели от Mercedes-AMG

/КРОСС/ Mercedes-AMG разширява гамата си от специални модели "Edition 55", за да отбележи годишнината от "55 години AMG". Сега се включват компактните варианти на седана A 45 4Matic и A 45 S 4Matic , както и CLA 45 4Matic и CLA 45 S 4Matic купе. Боядисването в космически черен металик или цифров бял металик подчертава изключителния външен вид, както и фолиото с традиционния AMG герб и подразбиращ се AMG ромб.

Гамата оборудване "Edition 55" включва аеродинамичния пакет AMG. Той съдържа предна престилка с увеличен преден сплитер, заден спойлер AMG, ръбове за разделяне на страничния поток на оптичните въздушни отвори на задната престилка и дифузора. Всички тези компоненти са боядисани в черно с висок гланц. Те са разработени в аеродинамичния тунел и подобряват характеристиките на шофиране при високи скорости.

Интериорът се характеризира с висок контраст на черното и червеното. Седалките AMG Performance са тапицирани с двуцветна кожа в класическо червено/черно. Воланът AMG Performance от микрофибър DINAMICA с емблема "Edition 55" и черна маркировка на 12 часа отбелязват 55-ия рожден ден на марката.

Облицовките на праговете AMG с надпис AMG, осветен в червени и черни подложки AMG, изработени от висококачествен велур с червени контрастни шевове и надпис „Edition 55", втъкан в червено, видимо надграждат специалните модели чак до пространството за краката. Обемът на доставка включва и специално изработено покритие за кола на AMG в елегантно черно със сребристо AMG лого на нивото на горния край на предното стъкло. Със своята дишаща външна обвивка, изработена от устойчива на разкъсване синтетична тъкан и антистатичната вътрешна тъкан, тя предпазва автомобила от прах и драскотини в гаража.

Специалните модели вече могат да бъдат поръчани с пакета оборудване "Edition 55" срещу доплащане от 12 614 евро (варианти S) или 14 280 евро.