Yettel предлага 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung онлайн
Секция: Технологии
13 Май 2022 17:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung онлайн

/КРОСС/ Yettel предлага 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung в своя онлайн магазин

В предложението са включени всички модели, които не са част от други оферти и се заплащат в брой

Тази седмица всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel могат да се възползват от специална промоционална цена на Samsung смартфони и аксесоари при покупка от онлайн магазина на мобилния оператор. Достатъчно е поставянето на промокод SAMSUNG при поръчка. С него до 15 май всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

Yettel има изключително богато портфолио от смартфони и аксесоари на южнокорейския производител. Някои от най-търсените апарати са от ниския и среден клас като Samsung Galaxy A03, Galaxy A33 5G и Galaxy A53 5G, като последните два се възползват от високите скорости на 5G мрежата на оператора. Апаратите са характерни със своите ярки екрани, големи батерии и камери, които създават страхотни кадри дори при по-достъпна цена на устройствата.

В абсолютна стойност и левово изражение отстъпката от 10%, разбира се, е по-голяма при флагманите от серията Galaxy S22. В Yettel потребителите могат да намерят последните членове на известното семейство на Samsung. Обединени от  стилен външен вид и Dynamic AMOLED 2X екрани, моделите се задвижват от високопроизводителен чипсет - Exynos 2200. Базовият модел Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване от 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология.

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, поддържайки опресняване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.

Над всички тази година е Galaxy S22 Ultra. Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча по диагонал, резолюция QHD+ и опресняване на картината от 120Hz. Смартфонът предлага възможността за използване с S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто основен сензор е 108 мегапиксела и създава кристално ясни снимки с Live Pixel технология. Впечатляващо е наличието и на телемакро камера с десеткратно оптично увеличение. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM в зависимост от избрания модел, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации - черно, бяло, зелено и червено.

С 10% отстъпка от цената при плащане в брой тази седмица могат да се закупят и смартфоните със сгъващи се екрани на компанията Galaxy Z Fold3 5G 512GB и Galaxy Z Fold3 5G 256GB.

Всички смартфони се предлагат с Тотал Макс, които осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.