Бритни Спиърс разкри, че е загубила своето бебе
Секция: СВЯТ
15 Май 2022 18:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бритни Спиърс разкри, че е загубила своето бебе

/КРОСС/ Бритни Спиърс разкри, че е изгубила своето " кърмаче знамение " в сърцераздирателно известие, оповестено месец откакто за първи път показа за бременността си. 40-годишната певица, която разгласи, че тя и годеникът Сам Асгари очакват първото си дете в средата на април, заяви тъжната вест на своите почитатели в Instagram в събота, 14 май.

" С най-дълбока горест би трябвало да обявим, че загубихме чудотворното си кърмаче при започване на бременността. Това е опустошително време за всеки родител. Може би трябваше да изчакаме да съм в по-напреднала бременност преди да го обявим, само че бяхме прекомерно разчувствани да споделим положителната вест.

Любовта ни един към различен е нашата мощ. Ще продължим да се опитваме да разширяваме нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви поддръжка ", написа Бритни Спиърс, като добавя, че с половинката ? молят за уединение в този тежък за тях миг. От People ни напомнят, че певицата е изразявала желанието си да има още деца още през 2016 година в предаването The Late Late Show на Джеймс Кордън.

Тя е майка на 16-годишния Шон Престън и 15-годишния Джейдън Джеймс от някогашния си брачен партньор Кевин Федерлайн. Да се надяваме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари бързо ще преодолеят тежката загуба и скоро в действителност ще държат в ръцете си бебенцето, за което толкоз копнеят.