Дашева напуснала ММС заради лоша комуникация с Радостин Василев
Секция: ПОЛИТИКА
15 Май 2022 15:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дашева напуснала ММС заради лоша комуникация с Радостин Василев

/КРОСС/ „Не знам да е имало корупция при Кралев, трябват доказателства", твърди бившият служебен спортен министър „Нямахме добра комуникация с министър Радостин Василев, затова напускам". Това заяви проф. Даниела Дашева, бивш служебен министър и досегашен съветник в Министерството на младежта и спорта пред БНР.

„Сега не искам да давам оценка за работата на г-н министъра, нека да мине известно време и тогава", подчерта тя. „Смятам, че има доста грешки, и много неща, които трябваше да се направят", уточни проф. Дашева за управлението на министерството.

„Не знам да е имало корупция при Кралев, трябват доказателства", твърди бившият служебен спортен министър. За недоволството от страна на федерациите за начина, по който се финансират през 2022 година, тя разясни: „Аз участвах в методиката за финансирането, критериите са обективни, но министърът не възприе моето предложение в тяхното определяне да участват и експертни групи. И със самите федерации не беше дискутирано коя какви пари ще получи.", подчерта още Дашева.