Пералните решения на LG първи в индустрията с верификация от UL за производителността на алгоритъма IM изкуствен
Секция: Технологии
16 Май 2022 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пералните решения на LG първи в индустрията с верификация от UL за производителността на алгоритъма IM изкуствен

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви, че приложената в надграждаемите им уреди за пране AI технология, е получила AI Algorithm Reproducibility Process верификация от UL, глобален лидер в сферата на научната сигурност.1 Сертификацията е първа в сектора на продуктите за дома и потвърждава усъвършенстваните способности на Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™) технологията на LG, която използва дълбоко структорирано обучение, за да разпознава типа на тъканта в пералните машини или сушилните, или да оптимизира цикъла на пране и настройките за всяко зареждане.

Изпълнявайки всички обещания към потребителя, LG технологията AI DD е първото AI решение, използвано в продукти за грижа за прането, която получава признание от UL. Най-съвременната технология на компанията е преминала през комплексно оценяване на функционалностите, за да се установят възможностите й, които UL измерва по няколко критерия като устойчивост на „учебните“ данни, които LG използва, и изпълнението на алгоритъма повреме на реална употреба на продуктите.

Пералните решения от LG, които съдържат AI DD предоставят на потребителите по-голямо удобство и нежна грижа за тъканите. Революционната AI DD използва дълбоко структурирано обучение, технология, която позволява на компютрите да мислят и и да се обучават сами, като автоматично определят оптималния цикъл на пране за всеки тип тъкан. Измервайки теглото и определяйки мекотата на всяко зареждане, интелигентните перални и сушилни на LG дават отлични резултати всеки път, оставяйки дрехите и спалното бельо свежи и чисти, докато минимизират максимално износването на тъканта.

Диференцираната AI технология е призната и от множество други организации като Korea Testing Laboratory (сертификация за безопасност на AI) и Korean Standards Association (AI+ сертификация).

Тази година LG издига иновациите при домакинските уреди на още по-високо ниво с представянето на своята концепция за надграждащи се уреди. Подобрявайки удобството и добавената стойност за потребителите, надграждащите се уреди от LG добавят нови функционалности чрез софтуерни и хардуерни подобрения, достъпни през приложението ThinQ.

Да бъдем първите в бранша, които получават верификация от UI за революционната ни AI технология е доказателство за нашето лидерство в глобалния пазар на домакински уреди, споделя said Лиу Дже-Чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “LG ще продължава да издига потребителското изживяване на нови нива и да прави живота по-лесен всеки ден чрез своите иновативни уреди, разработени посредством най-модерната ни и уникална AI технология за перални решения.”