Нов Mercedes-Benz GLC с премиера на 1 юни
Секция: Автомобили
17 Май 2022 09:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов Mercedes-Benz GLC с премиера на 1 юни

/КРОСС/ Mercedes-Benz обяви, че на 1 юни ще станем свидетели на премиерата на нов GLC, за кото от компанията коментират, че е най-динамичният и успешен SUV на марката.

За новата си кола, от Mercedes-Benz споделят, че новото поколение на GLC ще продължи да развива силните страни на постигнатото до момента, като една от страните, които са сериозно надградени е задвижването. Дебютният автомобил ще се предлага с двигателна гама, съставена единствено и само от електрифицирани предложения.

Модификациите на новото GLC с PHEV зареждаема хибридна задвижваща система ще бъдат в състояние да предложат движение в чист електрически режим от над 100 километра.

Новият Mercedes-Benz GLC обещава също така отлично поведение на и извън пътя, напълно дигитализирано предно табло и богато стандартно оборудване, в това число и ниво на изпълнение AVANTGARDE.

Всеки един от представителите на новия Mercedes GLC е оборудван също така със система за задвижване на четирите колела 4MATIC със специално конфигурирани режими на работа.