Александър Симов, БСП: С пакета от мерки хората ще видят, че държавата стои до тях
Секция: ПОЛИТИКА
18 Май 2022 15:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александър Симов, БСП: С пакета от мерки хората ще видят, че държавата стои до тях

/КРОСС/ „Противоречията бяха изчистени и се договорихме за необходимия пакет от мерки. Имаше нарушена комуникация, но постепенно и в процеса на работа тези неща бяха преодолени. Те донякъде бяха логични, тъй като в управляващата коалиция сме 4 много различни партии.” Това заяви народният представител от парламентарната група на “БСП за България“ Александър Симов в ефира на Euronews Bulgaria.

Според социалистът предлаганите мерки не са краткосрочни и напълно отговарят на проблемите, пред които хората са изправени в момента. „Никой не можеше да предвиди кризата и войната в Украйна, която стана. Заради това смятам, че идеята, която се лансира, държавата да поеме цената на газта, която ще дойде отгоре, е много добра и макар в началото да не срещахме разбиране, вече нещата се промениха и виждаме съгласие”, добави Симов.

В заключение депутатът от левицата бе категоричен, че нулевата ставка за хляба е много добра идея, защото той е основна стока и е важно хората да видят, че държавата стои до тях в този момент.