Yettel започва предварителната продажба на HUAWEI Watch GT 3 Pro
Секция: Технологии
19 Май 2022 12:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel започва предварителната продажба на HUAWEI Watch GT 3 Pro

/КРОСС/ Най-новият HUAWEI Watch GT 3 Pro, който ще се предлага в мъжки и дамски разновидности с размери съответно 46 мм и 43 мм, вече е достъпен за предварителна покупка на Yettel.bg.

От 15:30 ч. на 18 май до 23:59 ч. на 24 май всеки, който закупи предварително HUAWEI Watch GT 3 Pro,  ще получи безжични слушалки в комплект с него. За дамите с по-малките 43-милиметрови часовници това са уникалните FreeBuds Lipstick, чийто дизайн наподобява червило, а за господата с по-големите 46-милиметрови разновидности на часовника - класическите FreeBuds 4.

Новият умен часовник на Huawei се отличава със своя елегантен дизайн, който вплита артистично чувство във всеки сантиметър и име, вдъхновено от автомобилната индустрия. В него са използвани премиум материали като сапфирен кристал, титан и керамика, обработена с нанотехнологии.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с нов външен вид и носи ново усещане благодарение на своя минималистичен дизайн и текстури, който му придават  вид на произведение на изкуството. Новото поколение HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition е оборудвано с 1,43-инчов AMOLED цветен дисплей с висока разделителна способност, двата варианта на часовника с титаниев корпус са съответно с титаниева и силиконова каишка. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition също е комбинация от технология и изкуство. Той има 1,32-инчов AMOLED цветен дисплей и може да бъде закупен с керамична или кожена каишка.

Новите часовници могат да се похвалят с дълъг живот на батерията - до 14 дни за версията Huawei GT 3 Pro 46мм и до 7 дни за версията Huawei GT 3 Pro 43мм. Моделите се отличават и със своето безжично бързо зареждане, с което са оборудвани само премиум смарт часовниците. Скоростта на безжично зареждане на HUAWEI WATCH GT 3 Pro е с 30% по-бърза от тази на предишното поколение Huawei Watch GT 2 Pro. Необходими са само 10 минути за зареждане на 46мм версията за целодневна употреба. Новата серия идва и с подобрена водоустойчивост за гмуркане до 30 метра дълбочина. И двата часовника са съвместими с Android, iOS, както и EMUI на Huawei.

Повече информация за предварителната продажба вижте тук.