Yettel предлага 10% отстъпка за часовници и аксесоари Huawei в своя онлайн магазин
Секция: Технологии
20 Май 2022 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага 10% отстъпка за часовници и аксесоари Huawei в своя онлайн магазин

/КРОСС/ До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти възможност за покупка с 10% отстъпка на Huawei часовници и аксесоари, при покупка от онлайн магазина на оператора. Специалната промоционална цена е достъпна след въвеждането на промокод HUAWEI при поръчка. С него всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

В своя онлайн магазин Yettel има богато портфолио от мъжки, дамски и спортни умни часовници и редица други аксесоари на китайския производител. С 10% отстъпка от крайната цена се предлага актуалният модел за хората, обичащи бягането - Huawei WATCH GT Runner. Той е първият часовник на компанията, ориентиран към професионално бягане, както и към всички, които искат да вложат повече и по-сериозни усилия в една от най-естествените и популярни спортни активности. Освен мощния хардуер и точните сензори, сред отличителните черти на продукта са следенето на потенциала за бягане - Running Ability Index (RAI), и тренировъчният план Periodical Science Training Programme. Huawei WATCH GT Runner е не само интелигентен асистент, а и ценен личен треньор. На база на данните от средата и здравните данни на трениращия той е в състояние да изготви научнообоснован ефективен тренировъчен план.

Сред останали интересни предложения в онлайн магазина на Yettel можем да откроим разновидностите на Huawei WATCH GT 3 – изключително елегантни и мощни устройства, които също могат да бъдат закупени на по-ниска цена до края на настоящата седмица. На отстъпка се радват и много от другите подобни устройства на Huawei, в това число Watch 3, Watch 3 Pro, както и Watch GT 2 и GT 2 Pro.

С 10% отстъпка могат да бъдат закупени и комплект слушалки като Huawei FreeBuds Pro, HUAWEI FreeBuds 4i и умните аудио очила Huawei X Gentle Monster Eyewear II.  Освен това към аудио продуктите има още аудио колонки Sound Joy и Sound X, а сред намалените продукти е дори умният кантар Scale 3, който работи отлично в комбинация с всички фитнес функции на часовниците и фитнес гривните на марката.

Всички часовници и аксесоари се предлагат с Тотал Макс, които осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.