Новият Volkswagen Amarok идва с IQ Light фарове
Секция: Автомобили
26 Май 2022 13:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новият Volkswagen Amarok идва с IQ Light фарове

/КРОСС/ Лекотоварното подразделение на Volkswagen продължава да подгрява обстановката за премиерата на изцяло новото поколение на пикапа Amarok.

Последните новини от компанията са свързани с информация за предните светлини на автомобила, като този път от марката анонсират, че той ще се предлага и с възможност за поръчка на високотехнологичните адаптивни матрични светлинни модули IQ Light.

В стандартната си версия, новият Amarok, от който към момента има реализирани повече от 830 000 единици, ще получи изцяло диодно екстериорно осветление.

В зависимост от пазара, новият Volkswagen Amarok, който ще бъде лансиран на пазара към края на тази година, ще бъде наличен за закупуване във версия Double Cab с четири врати и двуврата Single Cab.

Новият Amarok ще бъде с 10 сантиметра по-дълъг от своето актуално изпълнение, като дължината му ще достига 5.35 метра, а от компанията споделят, че пикапът ще дебютира и с увеличена ширина.

Пикапът ще се предлага с избор между две системи за задвижване на четирите колела, както и във версия със задно задвижване, над 30 системи за повишаване на безопасността и комфорта (20 от които изцяло нови за модела), нов V-образен, 6-цилиндров двигател и още четири други двигателни модификации.