Лицемери!
Секция: Коментари
28 Май 2022 10:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лицемери!

/КРОСС/ Йорданка Фандъкова, Херо Мустафа и Александър Оскар изчистиха свастики на ъгъла на ул. "Оборище" и бул. "Васил Левски". За целта използваха специални препарати и четки, съобщава БТА.

Защо не изчистиха и Братската могила, и паметника на воините, сразили нацизма и премахнали неговата символика в Европа и света - този на Съветската армия?

Паметници, "украсени" със свастики от горките украински бежанци, към които горните официални лица се отнасят с толкова дълбока почит и уважение.

Явно свастиката, изобразена върху антифашистки паметник, за Вас е просто "оригинална хореография", авторите на която са млади, умни, красиви и будни младежи - така ли?

В любимата на всеки либерал и демократ Украйна тази символика е широко разпространена и се приема за напълно нормална! Това е страна в Европа, където рожденият ден на Степан Бандера е официален празник и властите системно и открито призовават за "изтребление" на част от населението, само защото има руско самосъзнание. Вземете препарати и отскочете да поизчистите и в Киев малко, че диктаторът Путин ще Ви изпревари и ще изчисти преди Вас, но не с четка и веро, а с друг инструментариум.

Видяхте ли си "съюзниците", които изпълзяха от "Азовстал" как са нашарени? И тях поизтъркайте.... Или според Вас всеки, който демонстрира омраза към руския народ и изразява намерение да го "изтреби", е приемлив "демократ" и това не се счита за език на омразата.

Сигурно предстои, в крайна сметка, и Хитлер да бъде реабилитиран и обявен за "герой", който се е борил срещу руските имперски амбиции, спасявайки Европа от източните варвари, но за голямо Ваше съжаление не е успял. Но пък сега новите "герои на Украйна", верни и предани последователи на блестящите идеи на Третия райх, ще изправят тази историческа и фактическа "неправда"! Явно за това любимата кметица на София кръщава на тях улици и площади и заедно с верните си съратници от общинския съвет водят града ни към светли бъднини.

Г-жа Фандъкова като е толкова загрижена за езика и символиката на омразата и демонстрира такова "отвращение" от завръщането на нацистката идеология и нейните знаци и символи, да махне украинския флаг, който е развяла на фасадата на Столичната община.


Източник: Дума