Медведев: Руското ръководство няма сметки и имоти в чужбина
Секция: Русия
31 Май 2022 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Медведев: Руското ръководство няма сметки и имоти в чужбина

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин, както и други лидери на страната, нямат сметки, имущество или други значими интереси в чужбина. Това заяви заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя Telegram канал във вторник.

Говорейки за санкциите на Запада срещу Москва, политикът се запита „кой в ​​крайна сметка авторите искат да накажат“: "Президентът, политическото и военно ръководство на страната? Не. Това е очевидно. И техните създатели признават това. Никой от нас няма чужда собственост, сметки или значителни интереси в чужбина. Ние не ходим там да почиваме и работим.“

Западните санкции са насочени специално срещу народа на Русия, тези решения се основават на омразата към руснаците, каза Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация.

"Против кого е всичко това? Изводът е отвратителен - тези санкции са насочени точно срещу народа на Русия. Това заключение е обезкуражаващо, но, уви, е вярно. Те ни мразят всички! Тези решения се основават на омраза към Русия - към руснаците, към всички нейни жители",", написа още Медведев в своя Telegram канал.