Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Юни 2022 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин

/КРОСС/ Lidl предизвиква своите клиенти да се насладят на всяко едно ястие, като опознаят силата на подправките и възможностите, които откриват те пред кулинарите. Богато разнообразие от свежи сезонни подправки в саксия вече могат да бъдат намерени в магазините на веригата. Необичайното им комбиниране води до постигане на впечатляващи крайни резултати на трапезата.

Като незаменима част от родната кулинария подправките имат своето достойно място в кухнята на всяка домакиня. Най-хубавото е, когато са пресни и свежо откъснати. Доста често дадена подправка се асоциира само с един вид гозба. Lidl се осмели да промени този факт, като ни показва, че приложението на различните подправки е по-богато, отколкото сме свикнали - босилекът е не само за песто, не слагаме розмарин само в ястията с картофи, а ментата, въпреки че често използваме за любимите коктейли, всъщност има още редица приложения в кухнята.

Блогърът и инфлуенсър Истислава Митева се включи в предизвикателството на Lidl да покаже, че всеки може да се вдъхнови и да експериментира у дома. Тя представи няколко интересни рецепти, за които черпи вдъхновение от онлайн пространството и в които добавя своя собствена щипка уникалност. Креативната дама показва, че босилекът има толкова много приложения. С лекота тя забърква вкусни мъфини с босилек, след това го прибавя в любимия си шоколадов тарт, а за вечерите, в които иска да се наслади на лятото си, приготвя освежаващи коктейли, отново с босилекови нотки. Не на последно място той се оказва незаменима част от свежата салата от леща, рукола, авокадо и йогурт сос, която Истислава обича да приготвя, когато иска нещо бързо и вкусно.

Повече за подправките в Lidl можете да откриете на сайта на компанията, а с приложението Lidl Plus се наслаждавате на отстъпки за избрани продукти, планирате менюто за дома, правите списък за любимите си рецепти и получавате толкова много на едно място.