Volkswagen ID.4 с нова версия с четири задвижващи колела
Секция: Автомобили
10 Юни 2022 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Volkswagen ID.4 с нова версия с четири задвижващи колела

/КРОСС/ Volkswagen обяви, че изцяло електрическото пазарно предложение на марката ID.4 получава нова модификация с два електромотора и задвижване на четирите колела, която ще се предлага заедно с топ предложението ID.4 GTX.

Новата модификация на ID.4 се нарича ID.4 Pro 4MOTION и е разработена на базата на нивото на оборудване ID.4 Pro Performance. Тук мощността на задвижващата система е 265 конски сили, като самият автомобил обещава и допълнителна стабилност и динамика при движение по мокри или заснежени пътища и или в офроуд режим.

"С ID.4 Pro 4MOTION ние отговаряме на потребителските желания и изисквания за допълнителен модел със система за задвижване на четирите колела", споделят от Volkswagen. "Той е позициониран точно между ефективните и удобни ID.4 модели със задно задвижване и спортният ID.4 GTX 4MOTION флагмански модел".

ID.4 Pro 4MOTION, заявки за закупуването на който вече се приемат в Германия на цена от 49 020 евро, обещава възможност за ускорение от 0 од 100 км/ч за 6.9 секунди.