Джъстин Бийбър отменя концерти, бори се с рядко заболяване
Секция: Шоубизнес
12 Юни 2022 09:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джъстин Бийбър отменя концерти, бори се с рядко заболяване

/КРОСС/ Певецът Джъстин Бийбър отменя своите концерти, тъй като се бори с рядко заболяване, което причинява пареза на лицето, предадоха информационните агенции, цитирани от БТА. Изпълнителят на "One Time" обяви, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, който се появява, след като вирусът на херпес зостер засегне лицевия нерв близо до ухото. В резултат на това половината лице остава неподвижно.

"Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихна от тази страна на лицето си. Тази ноздра няма да помръдне", каза Бийбър във видео, качено в профила му в Инстаграм. Той показва на февовете си, че не може да движи дясната част на лицето си.

"Напълно неподвижна е тази страна на лицето ми", казва певецът. Изпълнителят отмени много изяви в родната си Канада в последните дни и остави недоволни феновете си.

"За тези, които са разочаровани от отменените концерти - аз просто физически, очевидно, не мога да ги направя", заяви 28-тодишният певец. "Това е много сериозно, както можете да видите".

Изпълнителят каза, че прави специални упражнения в опит да възстанови движението на дясната страна на лицето си. Синдромът на Рамзи Хънт продължава средно около три седмици.