Yettel България предлага Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни и наличност от 17 юни
Секция: Технологии
13 Юни 2022 16:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel България предлага Apple Watch Series 7 LTE с предварителни поръчки от 10 юни и наличност от 17 юни

/КРОСС/ Yettel предлага допълнение към Apple Watch Series 7, модел LTE, с по-голям и по-усъвършенстван екран, повишена издръжливост, по-бързо зареждане, алуминиеви цветове на корпуса и watchOS 8.

Клиентите ще могат да поръчат eSIM версията на Apple Watch Series 7 с най-големия и усъвършенстван досега екран на Apple Watch - преработения Always-On Retina дисплей със значително повече площ на екрана и с по-тънки рамки - от 10 юни, а в магазините ще се предлага от 17 юни. Повече информация относно цените и наличностите може да се открие на сайта на оператора:  www.yettel.bg

Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага услугата multiSIM за Apple Watch, като от 17 юни до 31 декември всеки нов клиент на услугата ще се възползва от 6 месеца безплатен период на ползване. С multiSIM и Apple Watch Series 7 LTE клиентите на Yettel могат да останат свързани с хората и нещата, които са важни за тях, дори когато не носят  своя iPhone със себе си - независимо дали приемат обаждания,  изпращат чат съобщения или стриймват любимата си музика.

Дизайнът на Apple Watch Series 7 е усъвършенстван с по-меки и заоблени ъгли, а дисплеят има уникален пречупващ се ръб, благодарение на който пълноекранните циферблати и приложения изглеждат безпроблемно свързани с извивката на корпуса. С дебелина от само 1,7 мм, по-тесните рамки на Apple Watch Series 7 увеличават максимално площта на дисплея, като същевременно променят минимално размерите на самия часовник. Apple Watch Series 7 разполага и с потребителски интерфейс, оптимизиран за по-големия дисплей, с QWERTY клавиатура, както и с два уникални циферблата - Contour и Modular Duo - разработени специално за новото устройство. Потребителите могат да се възползват от същия целодневен 18-часов живот на батерията1, който сега е допълнен от 33% по-бързо зареждане.

Наличен в размери 41 мм и 45 мм, Apple Watch Series 7 е най-издръжливият Apple Watch досега, с по-здрав и устойчив на напукване преден кристал. Това е първият Apple Watch, който има сертификат IP6X за издръжливост на прах и поддръжка на рейтинг за водоустойчивост WR502.

Apple Watch Series 7 се предлага с пет красиви алуминиеви корпуса, включително полунощ, звездна светлина, зелено, ново синьо и (продуктово) червено, както и с редица нови цветове и стилове на каишките. Apple Watch Series 7 LTE ще се предлага и в зашеметяващ корпус от неръждаема стомана с 3 покрития за избор: сребърно, златно и графитено.

eSIM версията на Apple Watch Series 7 продължава да предлага незаменими инструменти за здраве и по-добър начин на живот, включително електрически сърдечен сензор и приложение за ЕКГ3, както и сензор и приложение за измерване на кислорода в кръвта4. Операционната система WatchOS 8 помага на потребителите да останат здрави, активни и свързани чрез нови видове тренировки, ново приложение Mindfulness, иновативни функции за достъпност, повече функционалности с Apple Wallet и още възможности с приложението Home, както и подобрения в Messages и приложението Photos.

Apple Watch Series 7 LTE 45mm с алуминиево покритиe може да бъде закупен за 45,29 лв. с 2-годишен лизинг или 1059,99 в брой.

Yettel пуска в продажба и eSIM версията на Apple Watch SE. Трима от участващите в предварителните поръчки на всички модели Apple Watch LTE ще могат да спечелят слушалки Apple AirPods 3rd Generation.

За повече информация относно цените и плановете за пренос на данни посетете: www.yettel.bg. За повече информация относно продуктите на Apple посетете www.apple.com.