Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.
Секция: ЛЮБОПИТНО
15 Юни 2022 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Остават две седмици от играта на Lidl за нов грил и купон за 200 лв.

/КРОСС/ Lidl продължава да радва всички свои клиенти, които пазаруват с приложението Lidl Plus. Всяка покупка за поне 30 лв., маркирана в мобилното приложение, може да зарадва 100 късметлии в рамките на кампанията през юни със страхотен нов грил и купони на стойност 200 лв, за още повече вкусни грил преживявания с компанията.

Регистрацията в играта става бързо и лесно, като при покупка приложението трябва да се маркира на каса, а след това да се потвърди участие с натискането на един бутон. Потребителите нямат ограничение във вида на закупените продукти, а колкото повече участия регистрират, толкова по-голям е шансът да спечелят атрактивната лятна награда.

Победителите се теглят всеки понеделник, като последното теглене ще се бъде на 4 юли и в него ще бъдат включени всички регистрирани участия до 30 юни включително. Имената на печелившите ще бъдат обявявани на www.lidl.bg/grill  най-късно в сряда на съответната седмица.

Приложението Lidl Plus е дигиталният помощник на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават ексклузивни купони и оферти както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да разглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо удобство е и дигиталната касова бележка на разположение по всяко време, която дава +30 дни при връщане на нехранителни продукти. В секция “Партньори” всеки може да открие интересни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки дори и извън пределите на магазина, сред които намаление за езикови училища “Интелект”, разнообразие от застраховки в SDI, редица намаления за различни продукти в аптеки SoPharmacy и още много.