Yettel предлага избрани полезни аксесоари с до 25% отстъпка
Секция: Технологии
15 Юни 2022 14:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага избрани полезни аксесоари с до 25% отстъпка

/КРОСС/ Освен голямото разнообразие от смартфони и умни продукти, в своята търговска мрежа и в онлайн магазина си, Yettel разполага с множество интересни аксесоари. Този месец някои от тях отново са намалени с до 25%. Те очакват бъдещите си собственици, без необходимост от друга покупка или подписване на договор. Поръчката им може да стане както през онлайн магазина на оператора, така и на място в търговската мрежа, в зависимост от наличностите. 

Производителят на някои от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства – PanzerGlass – има специални предложения за серията Galaxy S22 на Samsung.  Използването на протектори за екран добавя допълнителен слой защита, така че да се увеличи устойчивостта на самия апарат. В момента с 20% отстъпка от Yettel могат да бъдат закупени предпазни стъкла за трите модела – Galaxy S22, S22+ и S22 Ultra за 47.99 лв. вместо за 59.99 лв.

Потребителите, решили да заложат на Apple, пък имат възможност да се сдобият с цветен кабел за зареждане CELLY Pantone Cable Lightning 1.5. Моделът се предлага в три цвята – жълт, тъмносин и светлосин. USB-Lightning кабелът е за зареждане и синхронизиране на iPhone, Ipad или iPod с Lightning конектор през USB порт на компютъра и/или за AC зарядно устройство. Намалението му в момента е 25% и е 23.24 лв. вместо за 30.99 лв.

Друг интересен и полезен аксесоар на същия производител е зарядно, което можете да използвате, за да зареждате две свои устройства едновременно. CELLY PRO POWER Power Delivery USB-C + USB-A 20W се отличава с това, че е ултра компактно. С него можете да зареждате своите устройства до максимум 20W през USB-C (20W) и с 18W чрез USB-A порт, с които разполага. Моделът може да се използва с различни устройства: смартфони, таблети и смарт часовници. Отстъпката за него също е 25%, с което цената му става 37.49 лв. вместо 49.99 лв.

Друг интересен аксесоар, който може да се купи до края на юни с 25% отстъпка, са CELLY Pantone Bluetooth стерео слушалките за 30.74 лв. вместо за 40.99 лв.  Предлагани в три цвята – жълт, тъмносин и светлосин, моделът е с вграден микрофон и функция за дистанционно управление за увеличаване или намаляване силата на звука, смяна на песни и отговаряне на обаждания. Технологията Bluetooth 5.0 гарантира максимално качество на звука и издръжливост, а многоточковата технология на модела позволява да сдвоите 2 устройства едновременно.

С много свеж летен дизайн тонколонката HAMA SnapDrop BT е част от намалените продукти и до края на месеца може да се закупи за 23.24 лв. вместо за 30.99 лв.,  с 25% отстъпка. Моделът се предлага в три цвята и може да се използва до 5 часа с един заряд на батерията. Мощността на говорителя е 3W, a зарядът се извършва за 2 часа. Много интересна функция на SnapDrop е, че той има вграден списък за правене на селфита, така че можете да го използвате и за самоснимачка по време на пикник или на плажа.

За любилите на класиката Yettel предлага този месец Bluetooth слушалка CELLY BH 10 с отстъпка 25% за 23.24 лв. вместо за 30.99 лв.  Слушалката има лек и удобен дизайн. Тя е много лесна за използване благодарение на бутона за бърз отговор. С него лесно се управляват телефонните разговори напълно без ръце. Слушалката тежи едва 7 г и е подходяща за използване на всяко ухо.