Зрелищно шоу с ретро автомобили на „покрива“ на Kaufland
Секция: ЛЮБОПИТНО
16 Юни 2022 10:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Зрелищно шоу с ретро автомобили на „покрива“ на Kaufland

/КРОСС/ За втора поредна година Kaufland България и клуб „AvangardD Classic” организират уникално по рода си шоу изложение на ретро автомобили. Kaufland Open Air Fest ще предложи на своите гости разнообразна програма в два поредни дни, изпълнени с приятни емоции. Събитието ще се проведе на 18 и 19 юни на открития паркинг с панорамна гледка на хипермаркет Kaufland в столичния квартал „Банишора“ и несъмнено ще превърне семейното пазаруване в още по-приятно изживяване.

Kaufland Open Air Fest е безплатно събитие със свободен вход. То ще даде възможност на посетителите да се докоснат отблизо до едни от най-атрактивните превозни средства, движещи се по българските пътища, да разберат тяхното минало и мястото им в световната автомобилна история.

Ценителите на екзотични автомобили ще могат да разгледат експозиция на ретро коли, както и на по-нови модели от висок клас, да присъстват на състезание с  радиоуправляеми колички на специална писта и да се полюбуват на ретро автомобилно дефиле. За да се забавляват наравно малките и големи гости на фестивала, организаторите са осигурили още музика, игри и томболи с награди за публиката. 

В съботната вечер, след края на първия ден от фестивала на открития паркинг на Kaufland в „Банишора“, посетителите ще могат да се насладят на автокино под открито небе и на българския филм „Бензин“. Култовият автомобил Honda Accord, който  Асен Блатечки кара в лентата, също ще може да бъде видян на място. До екрана на автокиното ще са изложени още няколко от автомобилите, участващи в „Бензин“ – като управляваният от Калин Врачански Opel Manta. Събитието, което съпътства Kaufland Open Air Fest, е с ограничен капацитет от 50 автомобила, затова е препоръчително зрителите да си закупят предварително билети ТУК.

Един от акцентите в програмата на фестивала в неделния ден е специалната фен среща на почитателите на „Шкода“ клуб, която ще се проведе  от 17:00 часа. Тя ще бъде последвана от събитие за най-запалените автомобилни ентусиасти с различните панели – „Detailing Mania“, демонстрация на полиране на автомобилни детайли и „We built it“, на който ще се обсъждат най-новите тенденции в тунинговането на автомобили.

Съчетай пазаруването в почивните дни с приятно изкарване за цялото семейство - Kaufland Open Air Fest те очаква!