По-голяма енергийна ефективност за уредите за дома с LG INVERTER LINEAR COMPRESSOR™
Секция: Технологии
16 Юни 2022 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
По-голяма енергийна ефективност за уредите за дома с LG INVERTER LINEAR COMPRESSOR™

/КРОСС/ Енергийната ефективност е заложена дълбоко в ценностите на LG при разработването на нови и подобряването на вече съществуващите линии продукти. Компанията се гордее с иновативни технологии, които превръщат домакинските уреди в ново поколение интелигентни помощници, които улесняват ежедневието на потребителите по множество различни начини.

Когато говорим за хладилници, Inverter Linear Compressor™ е технология, която поддържа по-добра свежест, охлажда по-бързо и спестява от сметката за електроенергия на домакинството. А по-ниската употреба на електричество означава и много по-малко вредни емисии, които уредите на LG да изпращат в атмосферата. Тук говорим за 18% повече икономия в сравнение със стандартните компресори. Посоката за енергийна ефективност е консистентна за компанията, която полага големи усилия, за да изпълни ангажимента, който поема за защита на околната среда и да затвърди отличието ENERGY STAR® Partner of the Year, което LG получи за девети път през 2022.

Освен че са в полза на природата, технологичните иновации, които LG прилага в разработването на новите си модели хладилници, правят продуктите максимално ефективни и полезни за своите потребители. LINEAR Cooling™ например намалява флуктуациите на температурата и задържа свежия вкус и мирис на продуктите до 7 дни.

По-добрата производителност и ефективност на моделите подсигурява и по-дългия им живот в домакинството. Инверторните процесори идват с 10 години гаранция и превишава изискването за 20-годишна експлоатация на продукта.. 7% по-малко шум от конвенционалните процесори е още една добавена стойност от иновативната технология.

Повече за новите модели хладилници от LG можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/elektrodomakinski-uredi/coretech/refrigerator