Писателят Динко Димитров представи „Люта бира“
Секция: КУЛТУРА
21 Юни 2022 09:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Писателят Динко Димитров представи „Люта бира“

/КРОСС/ На 14 юни 2022 г в зала "Томи" на НЧ "Св.Св.Кирил и Методий 1924" една по-различна литературна вечер , посветена на творчеството на двама творци- Динко Димитров с неговия сборник с проза, поезия и сатира "Люта бира" и Румен Спасов с неговия музикален диск "2020 - Без маска".

Динко Димитров е писател - разказвач, поет, хуморист и сатирик. Румен Спасов е дългогодишен участник в провеждания от нашето читалище фестивал на бардовата песен.автор на пет книги и десетина диска с авторски песни.

Вечерта беше открита от Георгина Георгиева - секретар на читалището, а водещ беше Георги Драмбозов - председател на литературен клуб "Евстати Бурнаски". Той представи двамата творци. Поезията и сатирата на Динко Димитров беше озвучена от прекрасната музика на Румен Спасов. Стихове на творците бяха прочетени от Сийка Ангелова - секретар на литературния клуб.

В залата присъстваха много писатели, общественици и читалищни дейци. Сред гостите бяха и представители на Столична община - район "Красна поляна" - Нелия Блажева - началник отдел "Култура " и Стоян Танев - зам. кмет. Последният приветства присъстващите и двамата главни герои на вечерта.