Yettel предлага Realme GT2 5G 128GB в комплект с Watch RMA161 в своя онлайн магазин
Секция: Технологии
22 Юни 2022 10:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага Realme GT2 5G 128GB в комплект с Watch RMA161 в своя онлайн магазин

/КРОСС/ През юни в онлайн магазина си Yettel предлага поредната интригуваща и изгодна оферта. Флагманът Realme GT2 5G 128GB се продава в специален комплект с умния часовник на компанията Watch RMA161. За 629 лв. в брой или на вноски по 30.99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59.99 клиентите могат да се сдобият с един от най-актуалните модели на производителя и практичен умен часовник, работещи отлично в комбинация.

Realme GT2 5G се отличава със своя ярък и жив 6,62“ AMOLED екран с цели 120 Hz опресняване на картината. Покрит от защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5, дисплеят впечатлява с показатели от 1300 нита яркост и контраст от 5 000 000:1. Екранът в Realme GT2 е наистина специален и покрива 100% от цветовата гама DCI-P3, като същевременно заема по-голяма част от предния панел - 92.6% - постигнато, заради изключително тънките му рамки.

Камерата на модела е не по-малко впечатляваща. Тя представлява комбинация от основен 50 МР сензор на SONY IMX766 с оптична стабилизация, 8 МР широкоъгълен сензор и 2 МР сензор за макро снимки. Селфи камерата на модела е 16 МР.

Смартфонът работи с флагманския процесор на Qualcomm Snapdragon 888 с осем ядра и има графичен ускорител Adreno 660. Всичко това отлично се комбинира със 128 GB вградена памет и 8 GB RAM. Мощната конфигурация на модела се захранва от литиево-полимерна батерия с капацитет 5000 mAh, която се зарежда изключително бързо с поддръжката на 65W зарядно.

Всеки закупил смартфонът на Realme чрез сайта на Yettel, получава в комплект и умния часовник Watch RMA161. Моделът разполага с 1,4" цветен сензорен екран и работи с резолюция 320 x 320 точки. Той има до 9 дни живот на батерията и Bluetooth 5.0 технология. Умният часовник има 14 различни спортни режима, отчита пулса в реално време и има монитор за нивото на кислород в кръвта (SpO2). Освен всичките си качества, той притежава и IP68 сертификат за водоустойчивост

Абонаментните планове Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за предложението можете да откриете тук.