SsangYong Torres SUV дебютира
Секция: Автомобили
22 Юни 2022 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SsangYong Torres SUV дебютира

/КРОСС/SsangYong може да е в разгара на изкупуването си по несъстоятелност, но това не попречи на южнокорейския автомобилен производител да разкрие нов модел под формата на Torres, здрав SUV, известен преди с кодовото си име J100.

Torres, чието име идва от националния парк Торес дел Пайне в Патагония, току-що беше пуснат в продажба в Южна Корея. Всъдеходът ще се предлага в световен мащаб, но не и в САЩ, тъй като SsangYong не работи там. SsangYong каза, че Torres е проектиран да запълни празнината между компактния кросовър Korando и средния SUV Rexton.

Torres е пуснат на пазара с бензинов двигател, но SsangYong потвърди, че електрическата опция ще пристигне към края на 2023 г. SsangYong също по-рано заяви, че обмисля разработването на каросерия на пикап за Torres.

Torres има пет места и има доста място за съхранение на багаж, когато задните седалки са сгънати. Вътре има включени първокласни елементи като стандартни или опции. Списъкът включва цифрово табло, електронни функции за подпомагане на водача и пакет за околно осветление.

Задвижването е стандартно само към предните колела, но се предлага и задвижване на четирите колела. SsangYong предлага още за колата аксесоари, предназначени за къмпинг и офроуд.