Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Юни 2022 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

/КРОСС/ Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне певицата и носителка на приза „БГ модна икона“ за 2022 г. Михаела Филева. Тя ще разкаже подробности за новата си песен „По-добра от мен“ и ще анализира заглавието и текста ѝ: „Винаги има някой, който е по-добър от теб, но въпросът е да се стремим винаги да ставаме по-добри“. Една от най-ярките звезди в българската поп музика ще сподели кой е най-големият ѝ мотиватор и опора в живота. Певицата ще разкрие датата и мястото на новото си начинание, а именно първото ѝ участие в мюзикъл.

В „Събота вечер с БНТ“ гостува още известната актриса от Народния театър „Иван Вазов“ София Бобчева. Тя ще разкаже за канадското си гражданство и за това как е била приета в НАТФИЗ като чуждестранен студент. Актрисата ще признае за паник атаките, които често е получавала на сцената поради трудното канализиране на всички образи.

 Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от една млада надежда на родната сцена Борис Илиев. Той ще разкаже за плановете си през лятото и ще изпълни специална песен, за да закрие „Събота вечер с БНТ“ за тази седмица, но и за този сезон.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!