Иван Таков подкрепи кампанията "Мечта за дете"
Секция: ПОЛИТИКА
23 Юни 2022 13:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Иван Таков подкрепи кампанията "Мечта за дете"

/КРОСС/ Председателят на БСП - София и на групата на социалистите в Столичния общински съвет Иван Таков подкрепи благотворителната кампания "Мечта за дете". Част от нея беше изложба на 12 фотографии на бебета. Тя беше подредена във фоайето пред залата, в която се проведе редовната сесия на СОС.

Председателят на БСП - София избра една от фотокартините, откупи я и я подари на Българското национално радио. Иван Таков я връчи официално на ресорния репортер на БНР за Столична община Евелина Стоянова.

"С колегите от групата на БСП от години подкрепяме програмата за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми да реализират мечтата си за дете, коментира Иван Таков. - Това е една от най-хубавите кампании, които реализираме за гражданите на София. Аз лично винаги подкрепям подобни благотворителни инициативи и смятам, че е човешки дълг на всеки да помага на нуждаещите се в рамките на възможностите си".

Инициативата има за цел да събере средства, за да бъде издаден календар "Моята мечта" за 2023 година. В него ще бъдат събрани 12-те фотографии, които бяха изложени в Столична община. Календарът ще бъде продаван отново благотворително, а събраните средства ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни проблеми за ин витро процедури.