Лолита остави Гришо в много важен за него момент
Секция: СПОРТ
26 Юни 2022 16:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лолита остави Гришо в много важен за него момент

/КРОСС/  Лолита Османова остави Григор Димитров точно преди началото на "Уимбълдън" и се прибра в Монако, след като беше с българския тенисист в Лондон през последните няколко дни. Това става ясно от публикация на рускинята в "Инсаграм". "Благодаря ти, Лондон.

Беше хубава седмица", написа рускинята на път за дома, а след това сподели радостта си да види домашния любимец - котката Белис. Тя допълни, че е време да залегне над учебниците, тъй като й предстоят изпити. Любимата на нашия тенисист учи психология.

Тя съобщи също така, че предстои пътуване с приятелки за рождения си ден на 2 юли. Както е известно, Григор Димитров започва участието си "Уимбълдън" утре. Негов съперник е 87-ият в световната ранглиста Стив Джонсън (САЩ). Специалистите отчетоха, че Димитров попада в топ 10 на тенисистите, които имат шанс да спечелят "Уимбълдън".

Третият турнир от Големия шлем тази година е по-особен, тъй като в него няма да се дават точки заради решението на организаторите да не допуснат до участие състезателите от Русия и Беларус, пише "Блиц".