Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Юни 2022 15:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Започва сезон 3 на хитовия сериал „Ханибал“ по БНТ 1

/КРОСС/ Във вторник (28 юни) по БНТ 1 започва трети сезон на сериала „Ханибал“. Хитовият психотрилър с участието на световноизвестните актьори Мадс Микелсен и Лорънс Фишбърн продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Третият сезон на лентата е под надслов „Италианска кухня“. Сюжетът продължава с кървавата баня в дома на Ханибал, където Лектър е „прероден“ с нова самоличност. Той ще се превъплъти в образа на доктор Фел във Флоренция, а неговата съпруга ще бъде Беделия дю Морие. Двамата са оставили многобройни трупове зад гърба си и планират още такива в бъдеще. Двойката „учени“ от новото семейство ще изпитват другите и себе си - с красота и илюзии във вярата, спомените и чувствата. През това време Уил Греъм е в кома, като се събужда след 8 месеца и се опитва да си върне паметта за случилото се. Профайлърът заминава за Италия да търси Лектър, а там партньор в разследването ще бъде местният полицейски инспектор Риналдо Паци, напълно уверен в своите намерения - да залови Чудовището от Флоренция. За разлика от инспектора, Греъм не е така убеден в целите си и тази несигурност отново издава намеса в съзнанието му. Италианската кухня бързо свършва, но „връзката“ остава и убийствата продължават с фикциите на „Червения дракон“.

Режисьори на психотрилъра „Ханибал“ са Гилермо Наваро, Винчецо Натали, Дейвид Слейд, Майкъл Римър, а в него зрителите ще видят Мадс Микелсен, Лорънс Фишбърн, Хю Дeнси, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и други.

Гледайте сезон 3 на сериала „Ханибал“ от 28 юни, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1