100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank
Секция: ИКОНОМИКА
29 Юни 2022 10:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank

/КРОСС/ До 14 август 2022 г. всички притежатели на кредитни карти Visa от Fibank (Първа инвестиционна банка) могат да спечелят 5 награди от 100% cashback на трансакциите, направени в периода на кампанията. За целта клиентите на банката - физически лица трябва да извършат поне 15 трансакции, а след изтеглянето на томбола печелившите ще получат cashback, който е равен на сумата на всички плащания в периода на кампанията до максимум 4000 лв.

В сезона на отпуските и почивките кредитните карти Visa от Fibank са незаменим помощник на семейния бюджет. Те предлагат бързи и удобни безконтактни разплащания навсякъде по света и 45 дни безлихвен гратисен период. Пазаруването в интернет с тях е защитено с 3D парола, а клиентите могат да се абонират за получаване на уведомления с услугата „SMS съобщение за авторизации с банкови карти“. Първа инвестиционна банка предоставя възможност за сключване на застраховка „FiHealth Протект", която е безплатна за първата година.

До края на годината е активна и промоционалната кампания на ПИБ за издаване на нови кредитни карти. Условията са повече от примамливи – картите са без такса поддръжка за първата година и без годишна такса за всяка следваща година. Всички карти ползват и допълнителните предимства като: безплатни застраховки, атрактивен cashback, отстъпка в booking.com и много други.