Yettel предлага 15% отстъпка от редица смарт гривни в онлайн магазина си
Секция: Технологии
29 Юни 2022 11:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага 15% отстъпка от редица смарт гривни в онлайн магазина си

/КРОСС/ Този месец в онлайн магазина на Yettel в сила е поредното атрактивно намаление на продукти. То е насочено към всички настоящи и бъдещи клиенти на оператора и включва редица популярни смарт гривни. До 30 юни при направена поръчка и използване на промокод SUMMER всички обозначени продукти, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 15% по-ниска цена.

Сред намалените гривни са множество модели на Xiaomi, Huawei, Honor, Samsung, Fitbit и други. Най-голямо намаление в левова равностойност клиентите могат да получат с модел като FITBIT Inspire HR. Гривната е отлична за всички, които искат да направят промяна и да насочат целите си за тегло и активности чрез проследяване на показатели за извършените действия през деня, изразходваните калории, качеството на сън и др.

В намалението участват и последните актуални модели на XIAOMI като Redmi Smart Band Pro, Mi Band 6, Mi Band 5. Те предлагат стилна и качествена разработка и добре работещи сензори, гарантиращи достоверността на отчетените резултати.

Разнообразието от включени модели смарт гривни в намалението се допълва от HUAWEI Band 6 , HONOR Band 6, HONOR Band 5, SAMSUNG Galaxy Fit2, както и от по-достъпните RIVERSONG Wave S Band и CANYON Ergonomic Fitness Band.

Умните гривни са отлича и по-достъпна алтернатива на часовниците. Те предлагат отлични фитнес функции, с които човек може да следи своите показатели и да подобри формата си, като за това не отделя голяма сума пари. След намалението от 15% и въвеждането на промокода моделите в промоцията са на суми между 39.99 и 149.99 лв.

Всички техни характеристики, големина на екраните и външен вид можете да откриете тук.