Каква домакиня е Натали Трифонова и кой пазарува в дома на Александър Сано
Секция: ЛЮБОПИТНО
30 Юни 2022 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Каква домакиня е Натали Трифонова и кой пазарува в дома на Александър Сано

/КРОСС/ Каква домакиня е Натали Трифонова, какво обича да пазарува и изключва ли хляба от ежедневното си меню? Миналата седмица отговорите на тези въпроси даде самата тя в компанията на Александър Сано, като двамата бяха първите гости на най-модерния хипермаркет в страната – Kaufland в Младост 4 в София.

Двамата напълниха количките си с предпочитани продукти, като на финала активираха своята  Kaufland Card и платиха през касите на самообслужване, които значително улесняват пазаруването.

Какво подбра Натали Трифонова? Очаквано първата спирка при пазаруването й бе на щанда със свежи и качествени предложения с 300 сорта плодове, зеленчуци и подправки. Синоптичката на bTV напълни количката си с екзотичните плодове ананс и манго, банани, като заложи и на богатия избор от български продукти - ябълки, пъпеш, домати и саксия с босилек. Най-много време, обаче, тя прекара пред любимия й щанд – Пекарната и издаде, че въпреки стройната си фигура, тя е почитател на хлебните изделия. В Kaufland Младост се предлагат над 80 вида прясно приготвени хляб и тестени изделия, а Натали се спря на франзели и азиатски хлебчета. Тя не пропусна и да опита от богатия асортимент за специалитети и деликатеси от витрината с обслужване в хипермаркета и добави в количката си маслини.

Кой пазарува в семейството на Александър Сано? Това е самият той, защото много държи да подбере внимателно продуктите за домашната трапеза, а междувременно да зареди и своя електромобил. Ето защо неговият избор е Kaufland, където може да съчетае тези две дейности. Като типично семеен човек, който държи на качеството на храната на децата си, внимателно проучи разнообразието на To Go витрината в хипермаркета в Младост, където продуктите са подходящи за забързаното всекидневие. След това се спря на обособения щанд с над 300 охладени и неохладени здравословни продукти - био, веган и вегетариански, без глутен и без лактоза, без захар. Не пропусна да разгледа и зоната „Фермерски пазар“, където веригата предлага продукти на регионални производители. Саното подбра вкусни месни деликатеси и млечни продукти от семейни ферми и малки мандри от софийския регион.