Започват продажбите на HUAWEI WATCH FIT 2 в България
Секция: Технологии
01 Юли 2022 11:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започват продажбите на HUAWEI WATCH FIT 2 в България

/КРОСС/ HUAWEI WATCH FIT 2, най-новото попълнение към емблематична серия WATCH FIT, вече е наличен на българския пазар в три цвята – бял с кожена текстура на каишката, розов и черен.

Представена за първи път през 2020г., серията насърчава потребителите да научат нови видове упражнения чрез набор от анимирани фитнес курсове, режими на тренировка и научни функции за проследяване на здравето. С елегантния дизайн на модела и леко усещане при носене, Huawei предизвиква потребителите да подобрят своята физическа форма с устройство, което е колкото стилно, толкова и полезно.

HUAWEI WATCH FIT 2 се характеризира с 1,74-инчов заоблен правоъгълен дисплей, наследяващ модния стил на линията HUAWEI WATCH FIT, актуализиран с нов дизайн за още по-интерактивно и интуитивно изживяване. За разлика от предишните модели, HUAWEI WATCH FIT 2 се предлага с високоговорител, което улеснява потребителите да приемат повиквания чрез Bluetooth, без дори да се налага да вдигат смартфона си.

Фитнес анимациите и аудио треньорът са подобрени за по-завладяващо аудио изживяване, докато множество здравни функции – наблюдение на всичко от сърдечната честота през кислород в кръвта, до сън – помагат на потребителите без усилие да следят здравето си през целия ден, всеки ден.

Елегантен дизайн, който отговаря на всеки стил

HUAWEI WATCH FIT 2 е вдъхновен от младите хора - демографска група, за която е важна индивидуалността преди всичко – оттук и разнообразния избор на цветове на устройството и стилни циферблати за персонализиране. Устройството също така поддържа one-hop watch face , което позволява на потребителите да прехвърлят изображения от своя смартфон към смарт часовника си с едно докосване. Налице е богат избор от три цвята на часовника и каишките – бял, розов и черен, като каишките са лесно сменяеми с механизъм с натискане и освобождаване, и съвместими с други модели на Huawei и други производители.

1,74-инчовият дисплей е с 18,6% по-голям от предишната серия, с 336 PPI и разделителна способност 336 x 480 пиксела, осигуряващи наситени и живи цветове, така че лесно да разглеждате всеки детайл с един поглед. Дисплеят също така разполага с нов дизайн, който позволява на потребителите да работят с него интуитивно и без усилие.

Интелигентен часовник за по-интелигентен начин на живот

HUAWEI WATCH FIT 2 вече се предлага с високоговорител, в допълнение към микрофона. Обажданията могат да се прехвърлят от смартфона на потребителите към техния смарт часовник чрез Bluetooth. Поддържа се и добавяне на често използвани контакти в приложението HUAWEI Health, а ако потребителите не могат да отговорят на повикване, те могат да изпратят на обаждащия се персонализирано съобщение с едно докосване.

Двулентовият петсистемен GNSS също е страхотна иновация за бегачите, тъй като повишава точността на траекторията на движение. Режимът Sports Field проследява пробега и темпото по-прецизно, докато новата функция Route Import and Export позволява на потребителите да добавят своя маршрут в смарт часовника чрез приложението HUAWEI Health. Потребителите могат също да споделят своите маршрути с приятели и да ги поканят да се присъединят, помагайки им да превърнат бягането в по-забавно занимание  – или по-конкурентно.

Технология за проследяване на здравните показатели

Приложението Huawei Health предлага редица начини за насърчаване на здравословен начин на живот. С Healthy Living Management потребителите могат да създадават персонализиран план, включващ ежедневни стъпки, прием на вода, тренировки и други зададени цели, за които приложението им напомня всеки ден и им дава обратна връзка как да поддържат здравословен начин на живот. Налице е дори напомняне с аудио и анимация, стимулиращо потребителите да са активни през целия ден.

Умният часовник също така проследява редица здравни показатели, а модернизираната технология за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 5.0 измерва точно BPM на потребителите и насищането на кислород в кръвта (SpO2. HUAWEI WATCH FIT 2 е в състояние да анализира различните етапи от съня всяка вечер, да идентифицира потенциални проблеми, както и да предлага решения за тях.

Включено е още проследяване на менструалния цикъл, при което се оценява сърдечната честота на потребителя, температурата на кожата и честотата на дишане, за да предскажат по-точно неговите фази. HUAWEI WATCH FIT 2 също помага за управление на стреса, като напомня на потребителите да забавят темпото и да правят дихателни упражниения, когато започнат да се чувстват претоварени.

Нови режими на тренировка за извличане на максимума от нея

HUAWEI WATCH FIT 2 разполага с интелигентни функции, специално проектирани да помагат на потребителите да тренират по всяко време и навсякъде; включително 97 режима на тренировка за всичко - от бягане и колоездене, до тренировки с тежести, танци, игри с топка, зимни спортове и др. Има и вграден анимиран фитнес треньор за 7 избрани режима, предлагащ лесни за следване аудио инструкции и демонстрации – включително загряване – което улеснява потребителите да вместят тренировките в ежедневието си и да проследяват напредъка си.

Бегачите особено ще харесат HUAWEI WATCH FIT 2. Той разполага с индекс на подготовка за бягане (RAI) на Huawei, който анализира височината, възрастта, теглото, подготовката и бягането на потребителя, за да създаде тренировъчен план на професионално ниво. След това данните се анализират автоматично и предложенията за обучение се коригират въз основа на напредъка на потребителя.

Huawei Watch Fit 2 вече е наличен в магазините на Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, в търговската мрежа на дистрибутора Поликомп и в оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg на препоръчителна крайноклиентска цена от 299 лева.