Завърши курсът на служители на Vivacom по „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Юли 2022 13:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Завърши курсът на служители на Vivacom по „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС

/КРОСС/ Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров връчи удостоверения за следдипломна квалификация на служители на Vivacom, завършили курс „Корпоративна сигурност“ в Института за следдипломна квалификация (ИСК) към УНСС.

 „Партньорството ни с Vivacom е изключително ползотворно и много добре развиващо се. Благодарение на следдипломната квалификация ние показваме как реално може да се случи връзката бизнес-образование, в която има много синергия. Искам да ви пожелая успех. И се надявам, в един следващ етап, да направим съвместно обучение – ние и  Vivacom – което ще бъде полезно за цялото общество. И това е наша мисия“, каза ректорът проф. Димитров на официалната церемония в зала „Тържествена“.

 Никола Гечев, директор „Корпоративни продажби“ във Vivacom, който беше сред завършващите курса „Корпоративна сигурност“, сподели, че партньорството с УНСС има своето бъдеще и занапред. „Това наше сътрудничество с един от най-големите университети в България реално носи ползи за обществото. Ако помагаме на администрацията и бизнеса, то това увеличава стопанския оборот от една страна, а от друга - облекчава административните процеси. Вярваме, че партньорството дава възможност на бизнеса да се развива успешно и да следва изискванията за киберсигурност, спазвайки регламентите“, сподели Никола Гечев.

Проф. д.н. Живко Драганов, директор на Института за следдипломна квалификация към УНСС, отбеляза, че сътрудничеството между УНСС и Vivacom не се ограничава само до процеса на предаване на знания и умения. „Най-голямата принадена стойност за нас е, че ние използваме ресурсите на бизнеса в нашите обучителни програми“, категоричен беше проф. Драганов. Той пожела успех на всички от курса по „Корпоративна сигурност“, които получиха своите удостоверения.

 На официалната церемония присъстваха още гл. ас. д-р Петкан Илиев, зам.-директор на ИСК, Ергин Емин, председател на Асоциацията на българските градове и региони, както и курсисти, завършили успешно следдипломната си квалификация.