Skepta и Armin Van Buuren пристигат за първото издание на SOLAR PLOVDIV 2022
Секция: Шоубизнес
05 Юли 2022 09:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Skepta и Armin Van Buuren пристигат за първото издание на SOLAR PLOVDIV 2022

/КРОСС/ По-малко от две седмици ни делят от първото издание на фестивала SOLAR PLOVDIV, организиран от YALTA CLUB. В един уикенд ще имаме възможността да станем свидетели на две събития в различен музикален жанр, но с еднакъв, огромен интерес от страна на публиката. На 15 юли (петък) фестивалът кани британската хип-хоп и грайм звезда Skepta за  първия му концерт в България. Почти са разпродадени са билетите и за събота (16 юли), когато ще посрещнем петкратния носител на наградата „Диджей номер 1 в света“, Armin Van Buuren.

Британският рапър и топ музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с хитовете, оформили цяла хип-хоп и грайм епоха. В първото му участие пред българска публика ще чуем хитове като Shutdown, No Security, All Eyes On Me и много други. Преди броени дни организаторите добавиха към програмата на събитието и  дългогодишния му диджей DJ MAXIMUM. Oт българска страна ще подгреят oще добре познати диджеи със селекция от американски, европейски и британски парчета в областта на хип-хоп и трап музиката – DJ Dolittle и DJ Steleansky.

На 16 юли предстои още еднa вечер, която хиляди фенове очакват с нетърпение, а именно тази, в която ще посрещнем самия Armin Van Buuren. Легендарният холандец ще взриви публиката на Гребна база - Пловдив  в типичния за него запомнящ се парти стил, който предлага зрелищно шоу и незабравими емоции. За последно видяхме Armin Van Buuren по време на ARMIN ONLY EMBRACE през 2016-а година. Шест години по-късно имаме възможността да си припомним защо Armin Van Buuren се превърна в категоричен любимец на публиката. Заедно с него на 16 юли ще чуем и диджея от немски произход Topic, когото познаваме от абсолютния му хит Breaking Me, както и Juan Alvarez – един от бившите резиденти на YALTA CLUB и важна част от историята на клуба и фестивалите под шапката SOLAR.

Последни билети за SOLAR PLOVDIV 2022 може да намерите в ОМV, Eventim и на Ticketstation.bg.