Suzuki с нов SUV в Индия
Секция: Автомобили
05 Юли 2022 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Suzuki с нов SUV в Индия

/КРОСС/ Индийското подразделение на Suzuki Motor Corporation- Maruti Suzuki India, представи на местния пазар изцяло нов компактен SUV модел, наречен Brezza.

От Maruti Suzuki посочват, че Brezza се явява наследник на Vitara Brezza, която беше представена в Индия през 2016 година и която е лидерн в сегмента си с общи продажби към момента на ниво от около 750 000 единици.

Suzuki Brezza e с дължина от 3995 мм, ширина 1790 мм и височина 1685 мм, а от компанията са предвидили възможност за изпълнение на екстериора в три контрастни двуцветни модификации, както и в 6 солидни цвята.

По отношение на задвижването, Brezza е оборудвана с 1.5-литров Dual Jet двигател с хибридизация, като клиентите могат да избират между 5-степенна ръчна и 6-степенна автоматична предавателна кутия.

В оборудването на Suzuki Brezza могат да бъдат открити панорамен таван, прожекционен (head-up) екран, система за видео наблюдение около цялото превозно средство, бордова система Suzuki Connect, система за безжично зареждане на мобилни телефони и други.