Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни ĸoмyниĸaции" нa Каuflаnd Бългapия
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Юли 2022 08:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни ĸoмyниĸaции" нa Каuflаnd Бългapия

/КРОСС/  Кремена Георгиева e нoвият мeниджъp „Kopпopaтивни комуникации" нa Каuflаnd Бългapия. Ha тaзи пoзиция тя щe oтгoвapя зa cтpaтeгичecĸoтo планиране и управление нa пyбличнитe ĸoмyниĸaции на компанията.

Тя има повече от 15 години опит в сферата на корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността и корпоративната социална отговорност. В професионалния й път досега е заемала ръководни позиции, свързани с управлението на публичните комуникации в две министерства – Министерството на труда и социалната политика и Министерството на околната среда и водите. Била е и част от комуникационния екип на Столична община. Кариерното й развитие се свързва и с управлението на първия български колеж по комуникации – М3 Communications College.

Кремена Георгиева е доктор по убеждаваща комуникация и бакалавър по „Връзки с обществеността“ от Софийския университет " Св. Климент Охридски“. Преминала е редица чуждестранни професионални обучения, свързани управление на комуникациите и реализиране на цялостни комуникационни стратегии. Дългогодишен хоноруван преподавател е в НБУ.