Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel
Секция: Технологии
07 Юли 2022 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel

/КРОСС/ Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и през юли да изненадва клиентите на оператора с нови и още по-интересни награди. С актуалните партньорски оферти в играта „Петък с Yettel“ участниците имат шанс да спечелят привлекателни отстъпки и да се отдадат на изгодни пътешествия и незабравими летни преживявания край морето или в планината.

Всеки петък до края на месеца, щом потребителят види банер към играта в мобилното приложение, има възможността да играе веднъж в рамките на деня за специалните партньорски отстъпки от Booking.com, Rentalcars, Praktis, както и FPI hotels, с които клиентите могат да се насладят на почивка в планинския спа ризорт „Св. Иван Рилски“ – Банско, или във „Вива Маре Бийч хотел“ край морския бряг на Созопол.

А за да споделят лесно със своите приятели и близки летните си приключения, участниците в петъчната игра могат да опитат късмета си и да спечелят допълнителни пакети мегабайти, както и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на Yettel за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +34,99, Тотал Макс или Тийн.

Независимо дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично всяка седмица в томбола за още една вълнуваща награда – специално брандиран велосипед. Всяка спечелена награда може да бъде подарена на близък или приятел, също в мрежата на Yettel.

Повече информация за условията на играта можете да откриете на сайта на оператора.