Искра Михайлова: Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”
Секция: ПОЛИТИКА
07 Юли 2022 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Искра Михайлова: Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”

/КРОСС/ Кабинетът „Василев” е същото, каквото е кабинетът „Петков”. Какво стана от всички обещания  и програми на кабинета „Петков”, кое се реализира, за да коментираме какво евентуално ще реализира кабинетът „Василев”? Това каза за предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът от „Възраждане” Искра Михайлова.

Искра Михайлова обяви, че днес „Възраждане” ще внесе предложението за броене на разписки от машините при вота и да се сравняват с автоматичния протокол, който излиза от машината и при разминаване да се зачита броя на разписките.

Депутатът коментира и тежката катастрофа на бул. „Черни връх” в София: „Смятам, че много комплексни са нещата, но превенцията и начина, по който се общува с младежите и по к се придобива свидетелство за правоуправление – там трябва да има някаква промяна, защото след това вече е закъсняло”.

След катастрофата Михайлова обяви, че внасяне на предложения не са на дневен ред в точно това НС. Тя обаче е категорична, че контрол няма и отново повтори нуждата от превенция.