Олимпийската шампионка Ивет Горанова пазарува от „олимпийската“ нискоемисионна витрина на Kaufland
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Юли 2022 12:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Олимпийската шампионка Ивет Горанова пазарува от „олимпийската“ нискоемисионна витрина на Kaufland

/КРОСС/ Броени дни преди предстоящото участие на Ивет Горанова на Световните игри в Бирмингам, САЩ, олимпийската ни шампионка по карате посети „олимпийската“ витрина на Kaufland. Тя се намира в хипермаркета на Kaufland в столичния кв. „Банишора“ и е с внушителните 27,5 метра дължина.

Така наречената “витрина на бъдещето“ въвежда нов стандарт в обслужването. Освен впечатляващата дължина, характерна за витрината е специфичната й форма, която улеснява пазаруването на клиентите, които могат да открият не нея свежи продукти с утвърдено и безкомпромисно качество в ключови за родния вкус продуктови категории - прясно месо, риба, млечни продукти, месни и млечни специалитети и деликатеси. Витрината е нискоемисионна, изградена е според най-модерните екологични стандарти, разполага с LED осветление и ползва хладилен агент, който е в пъти по-щадящ околната среда в сравнение с конвенционалните.

Асортиментът на витрината надхвърля 400 свежи и качествени продукта, сред които колбаси, месни предложения, млечни и сирена, както и над 40 вида рибни специалитети. Ивет се спря пред нея, за да подбере подходящите продукти за хранителния й режим, като не отказа селфита на нито един от посетителите на хипермаркета. Тя сподели, че заминава на състезанието в САЩ с амбицията да докаже, че е най-добрата в нейната категория и да зарадва българите и със златен медал от Световните игри.

Спортистка №1 на България за изминалата година разкри, че преди предстоящата надпревара е на специален режим и затова набляга на качествените и свежи храни, каквито преобладават в Kaufland. Тя не пропусна да избере плодове и зеленчуци от близо 800-те селектирани продукта в магазина. И въпреки че си пада по сладкото, избягва въглехидратите, като единствено си позволява плодове или чист мед. В подготвителния за състезанието режим тя набляга повече на протеините в менюто си – пиле и риба, които предпочита да си готви сама. Ивет сложи в кошницата си и сурови ядки и протеинови барчета, които перфектно добавят допълнително енергия за интензивните й тренировки.