Huawei nova Y70 стъпва на българския пазар в комплект с новата фитнес гривна Huawei Band 7
Секция: Технологии
12 Юли 2022 09:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Huawei  nova Y70 стъпва на българския пазар в комплект с новата фитнес гривна Huawei Band 7

/КРОСС/ Новото попълнение в смартфон семейството на Huawei - HUAWEI nova Y70, вече е наличен на българския пазар и до 14 август 2022 година се предлага в атрактивен пакет с най-новата и лека смарт гривна на компанията – Huawei Band 7, и 6-месечна застраховка на дисплея, на препоръчителна крайноклиентска цена от 399 лева. Застраховката покрива една безплатна смяна на екран, счупен поради злополука (удар/изпускане/притискане), като повече информация за нея може да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/support/6-months-screen-protection/.

HUAWEI nova Y70 идва с 6,75-инчов HUAWEI FullView дисплей, 6000mAh батерия, 22,5W HUAWEI SuperCharge, 4GB оперативна памет и 128GB памет за съхранение и EMUI 12 интерфейс. Мощната батерия и интелигентната технология за управление на енергията позволяват да го зареждате едва два пъти седмично при обичайна употреба, описана на официалния уеб сайт, а самото зареждане е изключително бързо с поддръжката на 22,5W HUAWEI SuperCharge. С фокус върху батерията, HUAWEI nova Y70 може да работи като захранващо устройство с кабел за смарт часовници, гривни и смартфони HUAWEI.

Просторният 6,75-инчов HUAWEI FullView дисплей е с много тесни рамки и съотношение на екрана към тялото от 90,26%, показвайки повече съдържание, независимо дали става дума за изображения, видеоклипове или игри. Те не само изглеждат, а и звучат отлично, благодарение на модернизираната HUAWEI SuperSound система, която подобрява качеството на звука и осигурява по-дълбок бас, по-ясни средни честоти и значително подобрен динамичен обхват.

HUAWEI nova Y70 разполага с 8MP предна камера, която поддържа боке ефект и HDR технология за по-добри портрети. Задната камера на модела включва 48MP (f/1.8 бленда) основна камера с висока разделителна способност, 120° 5MP ултраширокоъгълна камера и 2MP Depth Camera, която отчита разстоянието и дълбочината на обекта.

Всичко това идва в елегантен дизайн и се предлага в три цвята: Pearl White, Crystal Blue и Midnight Black.

Huawei Band 7

HUAWEI Band 7 e най-новата и най-тънка спортна гривна на компанията, с голям дисплей и богатство от спортни и здравни функции. Дебелината й е едва 9.99мм и заедно с каишката тежи само 16г. Цветният AMOLED дисплей, защитен с 2.5D извито висококачествено стъкло, е с диагонал 1.47 инча, резолюция 194 x 368 и предлага съотношение екран-към-тяло от 64.88%. Професионалните функции за следене на здравето включват мониторинг на качеството на съня, нивото на стрес, пулс и сатурация, които могат да се измерват 24/7, менструален цикъл и други. Възможно е и да се поставят персонализирани дневни цели, за повече мотивация за подобряване на цялостното качество на живот. По отношение на спорта се поддържат 96 тренировъчни режима, сред които бягане, колоездене, плуване и много други, а по отношение на бягането е налице и RAI – running ability index, който дава индикация за нивото на подготовка на трениращия. Можете да разчитате на всичко това, благодарение на издържащата до 14 дни батерия.

Комплектът HUAWEI nova Y70 в избран от клиента цвят, с черна гривна Huawei Band 7 и 6-месечна застраховка на дисплея, на препоръчителна цена от 399 лева, е валиден до 14 август и се предлага от A1, Yettel, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорската мрежа на Поликом и оторизирания магазин huaweistore.bg.