Възможно ли е Бетано България да стане буки Номер 1 у нас?
Секция: ЛЮБОПИТНО
02 Август 2022 11:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Възможно ли е Бетано България да стане буки Номер 1 у нас?

/КРОСС/В последните месеци и години българския хазартен пазар стана много по-конкурентен отколкото е бил някога преди. Тази тенденция не се очаква и да спре изведнъж, тъй като наплив на нови компании, чакащи лиценз, не липсва. Сред „новаците" обаче се откроява един, за който може да научите в това детайлно ревю за Бетано България, впечатлил всички с иновативния си и находчив подход. Остава сега въпросът дали именно този бранд може да стане и номер едно в нашата родина.

Предимства на Betano
Още при регистрацията и първия депозит в сайта на Бетано може да откроим голямо предимство на тази компания - огромните стартови бонуси. Става въпрос за 100% до 300 лева за спорт, както и за бонус до 1200 лева за казино. И в двете отношения операторът дори и на този етап може да се похвали с едно от първите места в класациите у нас. Почти нито един друг букмейкър не предлага толкова висока стойност на бонусните си предложения.

Отделно, компанията се слави и с многото възможности за получаване на бонуси за лоялност, включително и безплатни залози, които не изискват предварителен депозит. Както добре знаем, потребителите обичат да получават награди, без да трябва да дават чак толкова от себе си. Разбира се, очаква се и коефициентите да отговарят на останала част от порфолиото на бранда. С оглед на дългогодишния опит на Betano на всякакви чуждестранни пазари, не е изненада, че коефициентите са много конкурентни.

Стигаме и до наличните функционалности. Бетано България може да се похвали с наличието на Кеш Аут, който е търсен от всеки редовен хазартен потребител и без който няма как да впечатлите когото и да било. Освен това, компанията предлага и Bet Builder за всякакви футболни мачове. Тази функционалност има все повече привърженици, така че без нея няма как да се спори за титлата „бетинг сайт номер 1". Към списъка не може да не включим и статистическите данни, прякото предаване, както и невиждани за България оферти като Поискай залог и Покани приятел. Всички те гарантират бързото издигане на Бетано в очите на състезаващите.

Къде може да се подобри Betano?
Всъщност, операторът се нуждае единствено от време и от постоянство, за да завоюва приза за водещ бетинг бранд у нас. Разширяването на приложното поле на опцията за Bet Builder също ще е от полза, както и предвиждането на функция за автоматичен кеш аут. Това обаче са нюанси, които не отнемат от невероятния професионализъм, показан от компанията. У нас има и други сериозни претенденти за короната, но Бетано уверено крачи в тази посока и се очаква само да се подобрява занапред.