Филмът тръгва “Bodies Bodies Bodies”през август
Секция: Шоубизнес
16 Юли 2022 07:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Филмът тръгва “Bodies Bodies Bodies”през август

/КРОСС/ Нов холивудски филм с българската актриса Мария Бакалова излиза по кината през август, а от продуцентската компания А24 разгръщат рекламната кампания с още кадри. Заглавието е Bodies Bodies Bodies", жанрът е младежки хорър, а новият трейлър показва лесбийска целувка между героинята на Мария Бакалова и тази на чернокожата актриса Амандла Стенбърг.

Двете играят ключови роли в тази история за богати и разглезени американски младежи, които купонясват в изолирано имение. Те играят различни игри, имитиращи престъпления, но както обикновено се случва в такива филми на ужаса, едно истинско убийство преобръща живота на всички присъстващи.

Пийт Дейвидсън и Лий Пейс влизат в основните мъжки роли. Мария Бакалова играе образ на момиче с по-скромен произход, което влиза в компанията на богати и пристрастени към наркотиците и нихилизма наследници.

Кадрите подсказват, че това ще е типичен съвременен филм, ангажиран с любимите либерални и социални теми на модерен Холивуд - задължителна LGBT репрезентация, расова истерия, мултикултурни парадигми и перспективи. Филмът се представя като социална сатира, но едва ли върви срещу добре установените нови правила за разказване на истории в американското кино.

Критиците от корпоративните медии го харесаха и дадоха високи оценки на актьорската игра, атмосферата и режисурата. Премиерата е през август.