HUAWEI Mate Xs 2 влиза на българския пазар в комплект с Huawei Watch GT 3
Секция: Технологии
19 Юли 2022 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
HUAWEI Mate Xs 2 влиза на българския пазар в комплект с Huawei Watch GT 3

/КРОСС/ Huawei Consumer Business Group в България обяви премиерата на най-новия флагмански сгъваем смартфон HUAWEI Mate Xs 2 на българския пазар. Считано от 19 юли до 19 август 2022 г. включително, HUAWEI Mate Xs 2 ще се предлага в комплект с HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition на препоръчителна цена от 3 699 лв. Офертата е налична за партньорската мрежа на Huawei България, която включва А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Polycomp.

Обявен преди по-малко от месец на голямо събитие за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Турция и Канада, HUAWEI Mate Xs 2 въплъщава в себе си технологичния напредък в развитието на смартфоните и особено на тези със сгъваем дисплей. Ултралек, тънък и свръхнадежден, благодарение на двойновъртящата се Falcon Wing системата от ново поколение, новият смартфон, който се сгъва с екрана навън, осигурява уникално потребителско изживяване. За него допринася и високият клас на самия True-Chroma дисплей с диагонал 7,8" в разгънато положение, висока резолюция от 2480 x 2200 пиксела  и подобрена Smart Multi-Window функционалност. HUAWEI Mate Xs 2 поддържа честота на опресняване от 120 Hz, високочестотно PWM затъмняване от 1440 Hz и честота на дискретизация до 240 Hz, както и антирефлексен нано оптичен слой, намаляващ отразяващата светлина на дисплея. В сгънато положение моделът има съотношение на дисплея 19:9, сравнимо с това на несгъваемите телефони.

HUAWEI Mate Xs 2 идва с Qualcomm Snapdragon 888, 8 GB оперативна памет и 512 GB памет за съхранение, 4600mAh батерия, 66W HUAWEI SuperCharge зарядно, охлаждаща система с течен графен и стерео звук, управляван от AI Sound Engine. Камерата е поверена на иновативната HUAWEI Image™ технология, включваща 50MP True-Chroma камера за улавяне на реалистични цветове, усъвършенствана HUAWEI XD Optics система за възстановяване на информация и повишаване яснотата на изображението,  HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, и 10-канален многоспектърен сензор с калибриране на повече от 2000 цвята в пълната цветова гама P3. Всичко това работи в синхрон за улавяне на цялата жизненост на света.

Новият сгъваем флагман тежи само 255 грама и същевременно е изключително здрав, благодарение на използваните ултралеки стъклени влакна, титаниеви сплави и ултралека стомана с висока издръжливост. Той се предлага в два класически цвята: черен, с щрихована кожена текстура, и бял, с текстура от естествена кожа.

В тази гама е и включеният в комплекта смарт часовник от серията Watch GT 3 - HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition с каишка от бяла кожа, или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition с каишка от ергономичния черен флуороеластомер.

HUAWEI WATCH GT 3 е изискан смарт часовник с корпус от лека и здрава неръждаема стомана и задна част от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина и ергономична 2.5D извивка на полираното стъкло. То следва формата на костта на китката за повече удобство при носене и по-точно измерване на редица здравни параметри като пулс, кислородно насищане на кръвта, температура на кожата, ниво на стрес и качество на съня. Поддържа над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Издръжливостта на батерията на 42-милиметровия модел, ориентиран към дамите, е до 7 дни, а на по-големия, 46мм модел – до 14 дни.

Комплектът Huawei Mate Xs 2 в бял или черен цвят, в комплект с HUAWEI Watch GT 3 42 mm Leather Edition или HUAWEI Watch GT 3 46 mm Active Edition се предлага до 19 август включително от А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Polycomp, на препоръчителна цена от 3699 лева или със съответните абонаментни планове на мобилните опратори. Повече за модела може да научите от https://consumer.huawei.com/bg/phones/mate-xs2/.