Виктория с нова песен „How to Ruin a Life” с участието на актьора Филип Буков
Секция: Шоубизнес
22 Юли 2022 10:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория с нова песен „How to Ruin a Life” с участието на актьора Филип Буков

/КРОСС/ Певицата Виктория представи новата си песен How to Ruin a Life”. Българските и международните ѝ фенове вече могат да я слушат в YouTube, Spotify, Deezer, Apple Music и Tidal.

На обложката на „How to Ruin a Life” Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков. Той участва в сериалa „Татковци“ и е спряган за новия „Ерген“ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.

Официалното аудио на песента „How to Ruin a Life“ в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=l7tEkUDoIiI

Виктория споделя за песента: „Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи How to Ruin a Life и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор. Това нямаше да бъде възможно без подкрепата на Хонда България и участието на Филип. Много съм благодарна на всички, които направиха How to Ruin a Life”  реалност.“

 Виктория допълва: „Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой.“

Песента на Виктория „How to Ruin a Life” вече е в българския и международен радио ефир. Певицата на Ligna Studios ще има възможност да я изпее на живо пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания и пред българските си фенове по време на участията си в страната лятото.

Музиката и текста на How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц