Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“
Секция: Технологии
22 Юли 2022 11:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

/КРОСС/ И през юли Yettel предлага специални намаления за редица аксесоари. Те могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества. Така за пореден път освен многото интересни смартфон предложения и умни продукти, телекомът предлага намаление с до 25% на редица полезни аксесоари за всяко „трябва ми“ на своите клиенти, без те да бъдат ангажирани с покупка на друго устройство или подписване на договор.

До края на юли всички притежатели на смартфони от серията Galaxy S22 на Samsung могат да получат 20% отстъпка от оригинални калъфчета за своите апарати. Сред богатото разнообразие от защитни аксесоари са предложения с външен вид за всеки вкус. Клиентите могат да избират от редица силиконови калъфи, такива, които позволяват на смартфоните да стоят изправени, за по-лесен достъп до мултимедийно съдържание, семплите Clear варианти, както и премиум продуктите, изработени от кожа. Цените на аксесоарите варират от 23.99 лв. до 63.99 лв.

С 20% намаление този месец може да бъде закупен и висококачественият кабел ttec USB-C към Lightning за притежателите на Apple устройства. С дължина от 150 см, този модел предоставя същевременно и възможност за трансфер на данни до 480 Mbps. До края на месеца цената му е 24.79 лв.

Друг интересен модел, който може да бъде закупен през юли, е стойката с безжично зареждане CELLY, която върви в комплект с кабел Type-C. Отстъпката при нея е 20%, а цената ѝ в момента е 39.99 лв. Моделът е с фино покритие от изкуствена кожа и предлага безжично зареждане до 10W. Стойката е много компактна и е подходяща дори за използване при пътуване със своя лек и сгъваем дизайн, чиято дебелина е само 0.5 см.

С 20% е намален и един много полезен аксесоар на Samsung, гарантиращ зареждането, безопасността и чистотата на мобилният телефон - SAMSUNG UV стерилизаторът с безжично зареждане. Докато е в него, апаратът бива почистен от 99% от бактериите, които е събрал, за 10 минути. Цената на аксесоара в момента е 47.99 лв. Продуктът е съвместим с всички смартфони, чиято дължина е до 19 см и дебелина до 3 см. Аксесоарът за стерилизация обаче може да се използва за всички предмети, които се побират в него, като Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключове и други.

Слушалките CELLY UP500 3.5 mm този месец са намалени с 25% и могат да бъдат закупени онлайн или от магазините на Yettel само за 14.24 лв. Аксесоарът е изключително надежден, много лек и удобен. Теглото му е само 11 грама, а свързването е със стандартен жак от 3.5 mm. Моделът е снабден с вграден микрофон и бутон за отговор и се предлага в черно, бяло, синьо и червено.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти за всяко „трябва ми“ можете да откриете тук.