Предстоящи събития в страната за 27 юли 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
27 Юли 2022 07:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за  27 юли 2022 г.

/КРОСС/ ***
София. От 9.15 часа в Министерски съвет ще се проведе брифинг относно решението на Агенция „Пътна инфраструктура" (АПИ) едностранно е прекратила всички нови обществени поръчки за текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа.

***
Велико Търново. От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Нежелан инвеститор обрича на еко катастрофа и безводие хората от Павликени и региона".

***
Видин.
От 11.00 до 18.00 часа до БиблиоПощата ще бъде открита интерактивна изложба куклена сценография за деца от 4 до 12 години, „Кукли, театър, деца".
От 11.10 часа до БиблиоПощата ще бъде представена японската приказка от Ниими Нанкичи, „Гон, малката лисица"
От 11.40 часа на открита сцена на БиблиоПощата ще се проведе ателие за изработка на кукли с Арт Ленд
От 19.00 часа на сцената на крепост „Баба Вида" ще се играе постановката "Зарови ме в небето" по „Кървави разкази" на А. Чакъров.

***
Добрич. От 09.00 часа, в землището на с. Гешаново, общ. Добричка, екипът на Областен информационен център - Добрич ще вземе участие в инициативата „Ден на полето", организирана от Добруджански съюз на зърнопроизводителите.

***
Добрич. От 20.30 часа в Летен театър - Добрич ще се състои Спектакъла „На къс повод" с Александра Раева и Ненчо Балабанов.

***
Сливен. От 20.00 часа късноантична и средновековна крепост „Туида" посреща Веско Ешкенази и Плевенската филхармония.

***
Стара Загора. От 10.00 часа в залата на Административната сграда на МТСП - Стара Загора, с адрес: ул."Стефан Караджа" № 8, етаж 4 , ще се проведе пресконференция, на която трите агенции към Министъра на труда и социалната политика, ще представят резултатите от дейността си за предходния месец, както и други актуални за момента теми.

***
Стара Загора. От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина", ул. „Българско опълчение" 69, на гости в отдела ще са експертите от Европа Директно Стара Загора и ще изнесат лекция на тема „Какво ще направиш, за да опазиш природата".

***
Стара Загора. От 10.00 до 12.30 часа в Регионален исторически музей продължават летни занимания в Регионален исторически музей - Стара Загора. Темата днес е „Средновековието на нашата земя- богатство и култура"

***
Хасково. От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Агенция по заетостта, Социално подпомагане и Инспекция по труда - Хасково

***
Шумен. От 10.00 часа в спортния комплекс „Плиска" ще се проведе пресконференция, на която кметът Любомир Христов ще представи новите спортни обекти.