Предстоящи събития в страната на 1 август 2022 г.
Секция: Предстоящи събития
01 Август 2022 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Предстоящи събития в страната на 1 август 2022 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 09.30 часа Министерство на земеделието организира своята виртуална приемна. Това е поредно издание на инициативата на министъра на земеделието д-р Иван Иванов, в която ще вземат участие директорите на следните дирекции „Развитие на селските райони “, „Биологично производство “ и „Идентификация на земеделските парцели“.

***

София.

От 10.00 часа в сградата на КНСБ на пл. "Македония" 1, зала "Европа", ет. 2, Конфедерацията на независимите синдикати в България и Институтът за социални и синдикални изследвания към КНСБ ще представят резултатите от традиционното наблюдение на потребителските цени и Заплатата за издръжка за второто тримесечие на 2022 г. Участие в пресконференцията ще вземат президентът на КНСБ Пламен Димитров и зам.-директорът на ИССИ Виолета Иванова.

***

София.

От 10.30 часа ще се проведе пресконференция, на която ще бъде отчетена работата на екипа в Министерството образованието и науката през изминалия мандат.

***

София.

От 11.30 часа в сградата на ГД „Национална полиция“, ръководството на МВР ще направи отчет за дейността на ведомството .

***

Варна.

От 20.00 часа в Морската гадина ще бъде открито най-голямото арт изложение в България- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“.

***

Русе.

От 13.00 часа в Кръгла зала на Община Русе кметът Пенчо Милков ще даде повече информация за отпускането на 7,7 млн лева от Регионалното министерство за възстановяване на уличната мрежа.

Зам.-кметовете Димитър Недев и Златомира Стефанова ще разяснят за предстоящата кампанията за безплатно извозване на строителни отпадъци от домакинствата по проект

"Мерки за подобряване управлението на отпадъците в общините Русе, Тутракан, Сливо поле и Ветово"

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина“, ул. „Българско опълчение“ 69 ще се проведе Арт работилничка „Сръчковци”.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Изложбена зала „Байер“ ще бъде открита юбилейна изложба на Тодор Ковачев - живопис