Сърбин е фаворит за заместник на Роналдо в Юнайтед
Секция: СПОРТ
01 Август 2022 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сърбин е фаворит за заместник на Роналдо в Юнайтед

/КРОСС/ Кристиано Роналдо игра за Манчестър Юнайтед в неделя, въпреки че пропусна подготовката и турнето на тима в САЩ. Той прекара само 45 минути на терена срещу Райо Валекано в последната контрола на тима си, съобщи "Труд бг".

Дори и това обаче не е индикация, че португалецът ще остане на "Олд Трафорд" до края на трансферния прозорец, а съмненията, че нещо не е наред, се подхраниха, след като Роналдо дори не остана до края на мача на стадиона. Още на полувремето той се втурна към дома си и така отново привлече голямото внимание на медиите. "Daily Mail" твърди, че Юнайтед все още има интерес да привлече Саша Калайджич като негов заместник, ако Кристиано напусне.

Нападателят на Щутгарт, който е със сръбски корени, е първият в стеснения списък с потенциални подкрепления в атаката на "червените дяволи", а вече стана дума, че е по вкуса и на новия треньор Ерик тен Хаг.

Дори известният немски журналист Флориан Плетенберг преди около 20 дни посочи, че Калайджич е близо до "Олд Трафорд".

- Калайджич може да отиде в Юнайтед, заедно с Броби от Лайпциг. Официална среща и разговор все още не е имало, но е имало разговори с мениджърите на футболистите. Манчестър има голям интерес, Байерн и Борусия - не - твърди Плетенберг.

От друга страна, бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер смята, че Калайджич все още не е за Юнайтед

- Имам високо мнение за Саша, но той е малко по-различен нападател. Все още не се е развил напълно. Сега той трябва да отиде на следващото ниво, но от моя опит може би този скок би бил твърде голям - каза Швайнщайгер за Kronen Zeitung.

Калайджич избра да играе за Австрия, пред Сърбия, тъй като е преминал през всички юношески селекции.