Изживейте лятото си пълноценно с горещи LG предложения
Секция: Технологии
02 Август 2022 14:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изживейте лятото си пълноценно с горещи LG предложения

/КРОСС/Лятото ни зове и всеки има задължителни изживявания, които не иска да пропуска през този сезон - от дълги дни на плажа, през ободряващи преходи в планината до прохладни вечери на верандата. Доброто настроение, слънцезащитния крем, любимата шапка и бански са се настанили за постоянно в списъка ни за лятото, но далеч не трябва да го изчерпват. Ако искате да излезете извън основните нужди, можете да усъвършенствате изживяването си, като се подготвите с преливаща чанта и LG продукти за забавление. Гарантирано ще бъдете героят на компанията! С тези няколко допълнителни елементи към списъка за перфектна ваканция, всички ще ви благодарят.

Заредете хладилната чанта с напитки и храна
Най-лошият момент да огладнеете е точно, когато сте се настанили удобно на най-доброто място на плажа. Няма да ви се става да търсите храна, това е гарантирано. Това, което можете да направите, е да подготвите засищати малки закуски, лесни за консумация, но много вкусни. Това може да са плодове, сурови барчета, дипове. Заедно с тях и студените напитки в чантата, можете да прекарате спокойно целия ден на плажа.

Усилете музиката с Party говорителите LG XBOOM360
Няма да е лято без свежите летни ритми. Независимо дали харесвате новите хитове или сте фенове на по-класическите предложения, 360-градусовото изживяване, което LG XBOOM360 може да ви предложи, ще направи престоя на плажа по-забавен, отпускаш и дори стилен! Говорителят има емоционално 360° осветление, което трансформира настроението - независимо дали трябва да се отпуснете, да медитирате или да се забавлявате, ще откриете подходящ режим на осветление. Освен това, под красивия екстериор на XBOOM 360, титановият високочестотен говорител изразява точни и детайлни високи звукови честоти, докато нискочестотният високоговорител от стъклени влакна създава богат и динамичен бас, доставяйки цялостен висококачествен звук.
Разгледайте всички високоговорители от LG: https://www.lg.com/bg/audio

 

 

Отпуснете се с плажни игри
Кой казва, че надуваемите играчки са само за деца? Един, на пръв поглед простичък продукт, може да ви донесе часове забавление във водата или на плажа. Опаковайте надуваема топка и вижте колко бързо група приятели могат да се върнат в детските си години, да повишат съзтезателния дух на макс и да изразходват енергия, докато се забавляват.

Дайте си минутка спокойствие с LG TONE Free безжични слушалки
UV Nano антибактериалните слушалки от LG са перфектни за открито ползване - дали в планината, или на плажа, когато искате да останете за малко със себе си и да изолирате останалия шум. Покритието им убива 99% от бактериите, каквито има не малко по пясъка и в гората. Освен това, LG TONE Free използват пространствено миксиране, за да разширят звуковата сцена и да доставят по-реалистичен звук. Това напълно ви потапя във вашата музика, филм, телевизионно предаване или мач. И можете да регулирате настройките на режима за игри в приложението TONE Free. Сигурна формула за спокойно прекарано време сред любимия пейзаж.
Разгледайте всички безжични слушалки от LG: https://www.lg.com/bg/slushalki-earbuds

 

 

За дългите прохладни вечери у дома - домашно кино
Щеше да е прекрасно, ако всички имахме голяма прохладна веранда. Късметлиiте могат да се наслаждават на дълги летни вечери там - само със семейството, или с група приятели. За останалите, остава уюта на дома и удобните кресла в хола. Какъвто и да интериора ви, LG може да добави към тези вечери доза забавление със системите за домашно кино и ултра големите си екрани, с които да се почувствате като във филмовия салон. LG XBOOM CM2460 например в съчетание с 77-инчов телевизор LG OLED evo Gallery Edition се превръщат в страхотен спътник на филмовата вечер. С ненадминато качество на картината, благодарение на OLED evo технологията със самоосветяващи се пиксели и перфектен звук, няма да откриете разлика между вашия уютен дом и кино салона. Да не забравяме и ThinQ функционалностите, които дават препоръки за филми на базата на вашия вкус. Всеки у дома може да си създаде собствен профил, за да се гмурне бързо в любимите си сериали и да получава персонализирани известия за новини и спортни събития.
Разгледай OLED серията от LG: https://www.lg.com/bg/oled-tv

 

 

Каквото и да изберете, сигурни сме, че лятото, вече в разгара си, е пълно със страхотни изживявания, нови спомени и малка доза иновации, които го правят идея по-добро и забавно.